Om oss

Maken heter Svenne men kallas även Sven. Han är väldigt snäll. Dessutom är han både grafisk formgivare och jämställd. Det är han som står för min bloggdesign, och en hel del av fotona i bloggen. Det har hänt att han presenterats som min bloggassistent.

Dottern heter Andrea och kallas ofta AndreaLiten. Hon föddes 18 februari 2014. Hon är en riktigt godbit. Bestämd och snäll, vet vad hon vill. Hon gillar att hänga på dagis eller att leka i sitt kök på sitt rum. Lego, rita och spela instrument är också favoriter.

Sonen heter Robin och gick under arbetsnamnet Batman i magen vilket blivit utbytt mot Hansen. Han föddes 7 januari 2015. Han utvecklas i en rasande fart och har gått från spädis till röjande lekande unge på nolltid.

Jag och Svenne träffades i början av februari 2012. Sedan dess har vi varit ett par och vi har gjort allt i raketfart. Andreas flyttade från sin hemstad Malmö till mig i Göteborg. Senare flyttade vi till Stockholmstrakten, vilket alltid varit hemma för mig och nu är hemma för oss båda. Vi har fått våra två barn och gift oss, flyttat några gånger och så har vi haft ett gäng olika jobb under vår resa. Vi är båda högskoleutbildade med fasta jobb och kör kombi i raketfart in i de stora 30.

Vi låter livet bestämma åt oss, och tankarna om radhus i förorten och drömmar om lägenhet i Stockholms innerstad blev plötsligt flytt till 1700-tals huset, aka herrgårdsflygeln mitt ute på landet, granne med fasaner, höns, grisar, får, kor och annat lantligt. Vi känner oss lika hemma som bortkomna och vi älskar det.
Vi låter ofta livet (slumpen/ödet/gud/nån annan?) ta de stora besluten vilket gör att vi aldrig hinner ha tråkigt.